Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-maanantai 5. toukokuuta 2014

käsitöitä


valmis. joskus kannattaa odottaa!

 minulla on menossa sinnikäs lankavaraston tyhjennys. kylmät punaiset olen virkannut omakopan kirjan inspiroimana ympyrä"tunikaksi". kun saan sopivan mallin, laitan puetusta vaatteesta kuvan. valmis sekin jo on.
 lisää itsevärjättyjä.. kasvivärjätyistä torkkupeitto aaltopitsillä. mukavaa illanvietehommaa.
näistä tulikin oikein suurtilaus. yritin myydä fb:ssä viittä ompelemaani kangaskassia stipendirahaston hyväksi. myin 29. 15 on jo mennyt, seuraavasta läjästä valmiina 4/12. ja sitten vaan ne loput irtokappaleet. saan tyhjennettyä myös vähäiseksi käyneen kangasvarastoni, siitähän tämä alkoikin. 
olen aina ollut jotenkin innostunut joidenkin asioiden loppuun käyttämisessä ja "niukkailussa" (vaikka tällä elintasolla nolottaa käyttää moista sanaa). en osta uutta pesuainetta tai naamarasvaa ennen kuin edellinen oikeasti loppuu, kangasvarastoa ja lankalaatikkoa on jotenkin voitokasta saada vajaammaksi. joskus kun elin yksinhuoltajana vähillä tuloilla, otin joskus itseni kanssa kisaa, kuinka vähällä oikein pärjäisin ja silti olisin tyytyväinen. en muista enää summia, mutta niukalla mentiin. uudesta tulee heti kotiin kannettuna vanha. kun vanhat asettelee kauniisti vaikka väreittäin, ne näyttävät taas tosi tuoreilta. tämän toimenpiteen tein yhteen laatikkoon jo mahtuville langoille :)

Ei kommentteja: