Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-torstai 24. maaliskuuta 2011

se kukkii!

vaalimani kaktus on tänään avannut ensimmäisen kukkansa.
ihan kuin se näyttäisi kieltä.
huikea kontrasti: valkoinen ja pisara pinkkiä.
koulussa oli tänään vieraana kaksikymmentä belgialaista rehtoria. he kävivät tutustumassa minunkin luokkaani ja olivat erittäin innostuneita suomalaisesta erityisopetuksesta. eräät olivat myös kiinnostuneita polvipituisista tabi-villasukka/varvastossu-yhdistelmästäni, kurkkivat hyväksyvästi nyökytellen. belgiassa opettajia teititellään ja kutsutaan herra/rouva+sukunimellä. siihen maailmaan verrattuna taisin olla erityisen epämuodollinen. hyvä niin. heillä oli paljon kysymyksiä ja minulla onneksi vastauksia. hieman etukäteen jännitti kertoa ammatista englanniksi, lopuksi sain kuitenkin luokaltani spontaanit aplodit: ku maikka puhu niin hyvin enkkuu. on ne mahtavia, oppilaat. joo, näitä pitää olla joka vaatteen kanssa kaikissa väreissä.

3 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

tosi kauniita nuo kuppikukat ja ei hullumpi tuo kaktuskaan :)

Kodinsielu kirjoitti...

Hihii! Minä sain vain yhden kukan mutta olen siitäkin jo todella ylpeä! :) En ollut yrittänyt kiduttaa sitä, mutta oli koko talven aika kaukana valosta...nyt pääsi ikkunalle niin pukkasi kiitokseksi kukan :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Meillä kukkii tosi komeasti vastaava kaktus juuri nyt -mutta punaisena! Tänään juuri kuvasin ajatuksena postata lähipäivinä aiheesta. Kiitollinen ja vähän vaativa kukka!

Olen ekaa kertaa blogissasi, liityin heti lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle! 37tuntia.blogspot.com

T. ope ja käsillätekijä myös:D