Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Norot ovat muuttuneet tällaiseksi. Secretwoolista ostettu Cascade pääsi mukaan. Tein tarkoituksella lyhyen, käytän paljon tunikoita ja paitamekkoja ja tavallisen villatakin pituus on jotenkin aina ihan väärä. Nyt allaoleva vaate pääsee laskeutumaan hyvin.
Akateemisesta löytyi inspiroiva nikkarointikirja ja luonnoslehtiö. Kirjan avulla meinaan oppilaitteni kanssa väsätä jotain. Vihkoja mulla on joka paikassa, niissä on ajatuksia, ideoita, muistiinpanoja, poimintoja kirjoista ja merkintöjä ties mistä. Luonnosvihkon täyttymisestä en oikein osaa vielä sanoa, mulla on tapana luonnostella asiat päässäni ja sitten toteuttaa ne. Näen rakenteet kuvina mielessä, riittää, että makaan silmät kiinni ja mielikuvittelen, hetken päästä on mietitty vaikkapa miten lauteet pitäisi rakentaa. Kunpa vielä osais kaikki tekniikat.. Vanhin veljeni osaa ja hän käyttää samaa suunnittelutekniikkaa. Ja hän on todellinen keksijänero!

Hesarissa oli mulle sopiva neulomiskohde. Nututus. Etiopialaisten sairaalassa synnyttävien naisten lapsille neulotaan Suomesta nuttuja, sukkia ja hattuja. Vain 8% etiopialaisvauvoista syntyy sairaaloissa ja nuttujen avulla houkutellaan äitejä sairaalaan synnyttämään. Tämä on minusta erinomaista. Vauvojen vointia voidaan seurata ja äideille voidaan antaa tietoa ja opastusta myös perheeseen ja perhesuunnitteluun liittyvissä asioissa. Köyhän maailman ongelmien ratkaisussa äidit ja naiset ovat avainasemassa. Tässä olen mieluusti mukana!


Ei kommentteja: