Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-



sunnuntai 24. elokuuta 2014

kesäloma



 kesäloma oli todella rentouttava! rannalla pääsi sopivasti hellettä pakoon ja nauttimaan hyvästä kirjallisuudesta. tein oman ennätykseni lukemisen suhteen; 5000 sivua kaunokirjallisuutta neljän viikon aikana. parhaita paloja tarjoilivat kätilö, lumen taju ja kaikki hyvä sinussa. jokainen sivu oli kaikista kirjoista lukemisen arvoinen, nuo kolme nousivat erityisen hienoina esiin.



 kaikkein mieleenpainuvin oli retki porvooseen miehen kanssa. päivä oli säältään vaihteleva, kuitenkin enimmäkseen aurinkoinen. porvoossa oli pihakirppispäivä ja pääsimme näkemään kauniiden julkisivujen taakse. paras uusi tuttavuus oli kuitenkin cafe cabriole torin laidalla. sellaista määrää herkkuja harvoin näkee missään! kävimme ensin aamupalalla, myöhemmin iltapäiväteellä. suosittelen!
rakkaalla mökillä tuli käytyä muutamaan otteeseen. nuorimmaiseni on nyt sellaisessa iässä, ettei reissut houkuttele ja toisaalta yksin ei voi kotiinkaan jättää. loma sujui pääasiassa siis kotiympäristössä ja hyvä niin. aika aikaa kutakin.

Ei kommentteja: