Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-keskiviikko 5. syyskuuta 2012

uusi koti ja uusi elämä


elämänmuutos on konkretisoitunut. uuden kodin sisus on asettunut oikeaan suuntaan ja uusi työ on imaissut mukaansa. päivien rytmi ja sisältö on muuttunut täysin. elämän täyttää nyt työ, eikä lainkaan ikävässä mielessä. olen tehnyt työhön liittyviä valintoja jo pitemmän aikaa, nyt ne näyttäytyvät todellisuudessa. käsitykseni minusta on näköjään ollut aivan realistinen ja olen tyytyväinen tekemiini ratkaisuihin. helppoutta en lähtenyt hakemaan enkä sitä saanut. mutta tyytyväinen olen silti.
uuteen kotiin olen tosi tyytyväinen. olen saanut sen myötä lähes autottoman arjen, työmatkani pyörällä on reilu 5min. ja kävellenkin vartti. juna-asema on vieressä, asemalla pysähtyy myös kaukojunat. lapset ovat iloisia uudesta asemapaikasta, hyvät yhteydet ilahduttavat kaikkia. koti on oman tuntuinen, aiemmat tavarat istahtavat oikein mukavasti uuteen ympäristöön. sisustuksessa on jatkettu musta-valkoista linjaa, seiniin on valittu tapettitalon malleja.
neulominen on ainoa käsityöelementti tällä hetkellä. se tukee hyvin kokonaisuutta, neuleen ääressä ehdin ajatella niitä, mitä arjen keskellä en. elämä kulkee juuri nyt niin kovalla vauhdilla, että on tärkeää iloita jokaisesta hetkestä, myös haastavasta. jokainen päivä on täynnä oppimista, vielä en ole käynyt kapasiteetin äärirajalla. sekin taitaa olla kuitenkin edessä.
siskon kanssa menemme viikonloppuna sienijahtiin. kävin kaksi viikkoa sitten tarkistamassa tilanteen; suppilovahverotuotanto on jälleen hurjaa. jei!

5 kommenttia:

Sanna A. kirjoitti...

Ihanaa, että olet täällä taas! Uusi koti näyttää hyvältä: kauniilta, raikkaalta, viihtyisältä. Kuinkas muutenkaan. Tsemppiä arkeen! Ikävä on.

Töölön tyllerö kirjoitti...

Ihana tuo rosollinsävyinen tilkkutäkki. Onnea uuteen kotiin!

Peppi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja uuteen elämään :)

Sanna kirjoitti...

Uusi koti näyttää ihan sinulta. Onnea onnea onnea! Täällä tuulee muutoksen tuulet. Mm Thaimaan reissu loka-huhtikuu :-). Soitellaan muru! Pus, Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista!

ihaillen Kristiina