Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-maanantai 19. joulukuuta 2011

kaipa se joulu tulee tännekin.. tänään pidettiin rinnakkaisluokan kanssa vuotuiset piparitalotalkoot, 16 hienoa pytinkiä lopputuloksena! aikamoista säpinää, mutta sen arvoista. piparitalo tekee teininkin onnelliseksi. olen todella ylpeä oppilaistani. jotenkin sitä kiintyy kovasti kulloiseenkin ryhmään, niin kai pitää ollakin. olen myös ylpeä itsestäni, olen jaksanut pitää kiinni periaatteistani koko pitkän syksyn; kunnioittaa ja pysyä tyynenä. testattu on, mutta kestin.

eräs ihanainen kummityttö saa vihdoin piianpeilinsä. vuoden se on hilloutunut kaapissa odottamassa oikeaa tuunaussuunnitelmaa, vihdoin sellainen löytyi. tekemisessä ei mennyt kauaakaan.
strömsössä oli kivoja tähtiä, niitä olen väsännyt jo useammankin. tapetinjämät katoavat nurkista vikkelään! mukava pieni joulumuistiainen, kiva tehdäkin. huomenna syödään kolmen luokan kesken jouluateria ja torstaina leivotaan illaksi vanhemmille joulutortut. viimeiset työviikot ennen lomaa ovat usein kiireisempiä kuin ne tavalliset, tulee järjestettyä yleensä jotain ekstraa oppilaille. kivaa on yhtä kaikki, vaikka kiireistä.


Ei kommentteja: