Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-torstai 29. syyskuuta 2011

syksyn sävyjäKynsikkäät ja kukkanen valmistuivat Noron Kureyonista. Neuloessa huomasin takapihan villiviinissä samat sävyt.Ruotsiin matkaa kirkkaampia värejä.


Oma väripalettini on muuttumassa kylmästä lämpimäksi ja murretuksi. Tämä Cascaden lanka on ihan lemppari.


Surffis toi syksyn ensimmäisen käsityön koulusta, hienon hieno kuparikynttilänjalka


Virheostos kaupan, ihana lanka, väärä väri. Kaksi vyyhteä ohutta alpakkaa postitettuna 12€. Ota yhteyttä sähköpostiin kasveska(at)kolumbus.fi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Sinulla on upea blogi! Mistä noita neulemalleja löydät, vai luotko niitä itse? Esim noiden pipojen neulemalli, mikä se on?? Useasti olen ihaillut luomuksiasi, ja omia sormia alkaa joka kerta kihelmöimään hinku opetella tekemään jotain yhtä kaunista!

Terveisin Anna

käsveska kirjoitti...

Moikka Anna.
Kiitos kommentista! Neulemallit ovat varmasti jo vanhoja ja moneen kertaan keksittyjä. Katselen neulemallikirjoja joskus ja joskus "keksin pyörän uudelleen". Käyttämäni mallit ovat hyvin yksinkertaisia. Hyvässä ohjeessa on aina ruutupiirros, josta voi suoraan lukea tekotavan. Minulle sellainen sopii mainiosti. SikSak-pipon kuviossa siirretään aina kaksi kerrallaan oikealle tai vasemmalle, koko kerros kuitenkin samaan suuntaan. Sitten 3-4 välikerrosta ja taas kaikki pareittain vastakkaiseen suuntaan kuin ede. kerralla jne. Kannattaa katsoa Youtubesta ohjeita erilaisiin palmikoihin (cables), kirjakaupastakin saa hyviä ohjekirjoja!