Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-perjantai 22. huhtikuuta 2011

tennarit

Kiitos kommenteista! Tennareiden värinkestoa on jo koeteltu kävelyssä ja polkupyörän poljinhäkeissä: ei kulumista! Ohennettu akryylimaali imeytyy kuituun, ei siis muodosta rapisevaa pintaa kankaan päälle, kuten helposti ajattelisi. Uskalsin kokeilla väriä tähän tarkoitukseen sen perusteella, että olen pilanut muutaman vaatteen akryyliväriroiskeilla.. Ne kun eivät lähde pesussa millään pois! Suosittelen tätä tapaa ehdottomasti tennareitten uusimiseen. Nahan ja keinonahan kanssa tilanne on toinen; silloin maali muodostaa materiaalin pinnalle kelmun ja todennäköisesti rapisee pois käytössä.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ah!<3 piia tykkää kovasti (yllättäen;)

Mari M. kirjoitti...

On tosi hienot! Hienommat kuin marimekon :)

Ootko jo ehtiny kokeilla miten väri kestää?

Marja-Leena kirjoitti...

Tulipa nätit kengät.Tätä pitää kokeilla!

Peppi kirjoitti...

Komppaan - hienommat kuin marimekot! Mielenkiintoinen idea.

Mari M. kirjoitti...

Tulin katsomaan olitko vastannut kommentteihin ja huomasin että tuossa itse tekstissähän kirjoitat värin kestämisestä! Anteeksi tyhmä kommentti ja kysymys tuossa edellä, olin ilmeisesti lukenut vaan edellisen postauksen ja luulin kommentoivani siihen kun oli sama kuva tms.

Mutta kiva kuulla että väri kestää. Taidan kokeilla samaa puuvillakankaisiin pistokkaisiin. Kiitos vinkistä :)

käsveska kirjoitti...

Mari M.: Kommenttisi oli tarpeellinen eikä suinkaan tyhmä. Päätin lisätä kuvan alle tekstin suoraan kaikkien näkyville kysymyksesi jälkeen. Että kiitos vaan sinulle! Nyt parin viikon ahkeran käytön jälkeen musta on vähän haaleampi, tosin haaleus saattaa olla ihan pelkkää pölyä.. Mutta väri ei ole lohkeillut eikä rapissut millään lailla edes taitteiden kohdalta. Ja ainahan värin voi laittaa uudelleen ja ehdä tossuista taas toisenlaiset!

Kate kirjoitti...

Aivan ihanat! Samaa mieltä edellisten kanssa, hienommat kuin marimekon :)