Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-perjantai 30. heinäkuuta 2010

viikon varrelta ja liiterin katto on valmis!

Viikko humahti taas mökillä. Me tulemme näköjään viikonlopuksi kotiin, kun muut menevät mökille. Sopiva järjestys. Tässä postauksessa vain osittainen päivitys. Kunhan Peikkiksen kamera saadaan tyhjättyä koneelle, tulee lisää.
Sitä odotellessa linkkivinkki: IHAN PARASTA JÄTSKIÄ
Peitto on kasassa, mutta päätin tikata sen kauttaaltaan käsin, joten valmistunee lähitulevaisuudessa. Mutta tulee hyvä. Käsintikkaus tekee tosi kauniin, elävän pinnan ja napakan rakenteen. Ja koska kyseessä on roikkuva verho, kerrokset alkaisivat ennen pitkää pussittaa rumasti, joten kärsivällisyys voittakoon! Ja tikkaaminen on mukavaa, mielen voittaminen on ainoa este ja sekin on hoidossa.
Tämän ihana kaunokainen päätyi minulle näin: " Salla, tuutsie kattoon tänn, ko tääl mammal on tällast roinaa, ottasitsie?" Juuuuuuu! Tämä ja täysin alkuperäisiä, maalaamattomia ruutuikkunanpokia. Siis naapurista, siivosivat. Kaunokki matkusti tilaihmeellä kotiin, puoliksi etupenkille köytettynä. Taitaa mennä olkkarin järkkä uusiksi..

Uusiksi laittelin mökillä kamaria kans. Samat tavarat mutta uusi järkkä. Ja miksi en ole alunperin laittanut näin? Kuvan lampunvarjostimen löysin vanhan tavaran liikkeestä, hinta 2€. Kuljin erään antiikkiliikkeen ohi ja näin samanlaisen jalkalampun päässä, hinta 270€..

Kuvassa näkyvä pikkupöytä olo valkoinen ja ankea.
Tartuin liimalakkaan ja servettiin, tuli kiinapöytä ja iloinen!

No ostin sitten ne sisustustikkaat. On ne kivat.


Pönttöuuni vielä odottaa huoltoa. Pesin sen sentään.. Mutta toimii se, vaikkei huoltaisikaan.

1 kommentti:

Mirka kirjoitti...

niin kotoista, kyllä kelpaa!! ihania värejä ja ihania löytöjä!