Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-lauantai 24. heinäkuuta 2010

applikointia ja liiterin kattoa


Meidän makkarimme sijaitsee alakerrassa olkkarin ja keittiön vieressä, erottajana ainoastaan paljeovi. Kaikki aamu- ja iltakolina on siis aina vähän huono juttu. Keittiön ja olkkarin välissäkään ei ole muuta kuin oviaukko.. Nuoriso on sen ikäistä, että omia aikatauluja alkaa olla, joten tarvitaan toimenpide! Emme ole edes puhuneet oven hankkimisesta (en tiedä miksi), päätin kuitenkin tehdä jotakin. Innostuin taas applikoimaan.. vähän isompaa tällä kertaa. Tämä tulee siis oviaukkoon ja ääntä eristävä tästä tulee ohuella vanukerroksella ja toisen puolen tilkkukankaalla (jota ei vielä ole). Vaaleiden pastellisävyjen seuraksi tulee kiinanpunaista reunoihin. Löysin ompelukoneesta hyvän ompeleen, kuvioiden reunoissa on hiukan käsinommeltu fiilis. Värit ovat heleämmät ja kirkkaammat kuin kuvissa. Olen tyytyväinen kuvioon, väreihin ja sommitteluun.


Mökillä liiterin katto saa viimeisen silauksen kun siskon mies tulee apuihin nostamaan viimeiset huoparullat katolle valjaiden kanssa. Sitten se on räystäslautoja vaille valmis. Seinän alareunan lahonneita lautojakin voi ruveta hissukseen vaihtamaan..
Ompelukone lähtee reissuun mukaan, teen oviverhon mökillä loppuun. Koulu-unet ovat taas palanneet, viime yönä olin taas menettänyt kaikki ryhmänhallintataidot. Tällä kertaa kuitenkin osasin unessa korjata tilanteen!2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

oviverhosta tulee kaunis!!

Satu kirjoitti...

Voi että miten ihana verho, olet sinä kyllä niin idearikas ja näppärä nainen!