Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-perjantai 16. heinäkuuta 2010

heinäkuun kuumuudesta

Verkkaisuus jatkuu ja lievä ärtymys on alkanut. Voi olla, että ärtymys liittyy lapsi-ikävään, nythän se nähdään kun sain heidät Espanjasta takaisin.
Olen tehnyt "ei voi ohittaa"-löytöjä. Tämä pikkuhylly odotti minua Tikkurilan Kierrätyskeskuksessa, hintalapukseen se sai 10€. Tyrmistys oli melkoinen kun kassa alensi hinnan puoleen. Siis maksoin 5€. Kiitos.
Sain kesävieraiksi ihanat pikkutytöt. Uimme Koivusaaressa ja Sihvakassa ja mukavan päivän päätteeksi tytöt pääsivät vielä ulkoilmakylpyyn!
Miehen ja muoviksien kanssa käytiin taas kerran Mansikkalahdessa. Minä, joka en oikein koskaan ui luonnonvesissä, olen uinut jokaikisessä vedessä tänä kesänä ja pitkiä matkoja. Pidän uimisesta ja vesi on minulle hyvä ja luontainen elementti. Nyt vasta oivalsin miten ihanaa on uida rauhassa kenenkään tönimättä!

Saunan eteinen jatkui. Vaneriällötyksestä kuoriutui ihan kelpo söpöliini. Hintaa ei kertynyt paljoa: pesuallas 10€, tapetti 0,50€, viemäriputket 5€, vesiletku 4€, silikoni 4€, seinähylly 12.50€, maali 14€. Yhteensä 50€. Kaikki muu löytyi omasta varastosta. Oven alareunasta sahasin pikku hikijumppana muutaman sentin pois, nyt aukeaa kunnolla ja mattokin mahtuu. Viimeistelyksi lattialle siis räsymatto vintiltä, alunperin 10m pituutta, nyt kolmessa osassa uudelleen solmittuna keittiössä ja saunan eteisessä.


Halkolaatikko toimii myös vilvoittelupenkkinä. Nojaamiskohtaan ripustin puuvillaisen pitsiverhon (jonka olin juuri ajatellut viedä kirppikselle), joka on helppo aina välillä pestä. Ylhäällä näkyvän hyllyn lankku on peruja vanhemmilta ja heille ilmeisesti peritytynyt kälyltäni Kihniöstä.. kaikki käytetään mitä on. Vähän teräsharjaa ja puukkoa, muuten ajan patina ja käyttötarkoitukset saavat näkyä. On hauskaa kun esineillä on tarina.


Seinät maalasin uudella maalituttavuudella, Nokialaisella Coloria Oy:n sisämaalilla. Erittäin hyvä maali: levittyi hyvin, eikä valunut. Hyytelömäinen rakenne auttaa asiaa. Tuoksultaan erittäin mieto. Suosittelen.

2 kommenttia:

Piupau kirjoitti...

Ihana hylly. Varsinainen löytö!
Saunan eteisestä tuli niin soma.

Tirpana kirjoitti...

No kylläpäs olet tehnyt kelpo löydön ja upeaan hintaan. Saunaneteinen näyttää upealta. Kauhea oman mökin kuume iskee...
Niin ja luonnon vesissä uiminen = parhautta!