Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-tiistai 10. elokuuta 2010

viimeiset lomapäivät

Ensi viikolla alkaa taas uusi lukuvuosi ja arki. Nautin viimeisistä lomapäivistä käsitöiden kanssa. Ompelen, virkkaan, neulon, kaiken ajan käytän käsitöihin. Lapset ovat omissa toimissaan, hakevat ruokaa kun on nälkä. Sen verran laskeudun omalta planeetaltani, että valmistan ruokaa ja käyn kaupassa. Kaikki muu saa olla kuten on.
Langanlopuista virkkaaminen on todella inspiroivaa ja jokainen tuotos inspiroi uuteen..
Veljentytär muuttaa ensimmäiseen omaan kotiinsa. Osa-aikatyö kangaskaupassa ei ole seuraamuksetonta, sukulaisille myytäviä kankaita oli melkoinen läjä. Minulle löytyi mm. nämä. Mustaa trikoota ja Nanson hedelmäkangasta. Yksi työvaate lisää ja Peikkiskin saa lainata.


1 kommentti:

siniemilia kirjoitti...

Miten sä voit olla näin nopea?! Wau. Tosi hieno idea yhdistää tota Nansoa mustaan, ja vielä noin päin! Tyyli muuttui täysin. Wau! Ja noi tyynytkin ylempänä. Ihailen tota sun tahtia, jolla teet noin hienoa jälkeä! Parasta vielä se, että näkee omia "vanhoja" kankaita heti jo uudella omistajalla ja käytössä! Laitoin muuten loput nyt sit huutonettiin, kurkkaa! Jos kiinnostaa vielä, etsi tunnuksella sinttisss ! :)