Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 10. toukokuuta 2009

perjantain touhut

Peikkola alkaa näyttää huoneelta. Peikkotyttö (15v) on tehnyt tämän kokonaan yksin, Surffis on toiminut rakennussiivoojaana. Muutama viikko sitten tämä oli vielä täynnä romua ja sotkua. Muutama viikko eteenpäin peikkolassa on varmaan jo asukkaita!
Perjantai-illan ratoksi päätin kurkistaa, mitä kamarin muovimaton alla on.. Ja mitä löytyikään? Puulattia! Kaunis siniharmaa puulattia! Muovin myötä varmaan kaikissa Suomen puutaloissa tultiin siihen uskoon, että käytännöllisin pintamateriaali on nyt löytynyt ja kaikki sen alle vaan! Voi yhden kerran! Tämä oli helppo juttu purkaa, olihan muovimatto sentään mattoa ja kiinnitetty lastulevyyn (jonka ainoa hyvä ominaisuus on paino=/). Puolessa tunnissa puulattia oli kaivettu esiin. No, onhan lattiassa klommoja ja vanhempikin väri paistaa, mutta silti se on monin verroin kauniimpi kuin aiempi. Talossa on aiempina vuosikymmeninä tupakoitu ja sen huomaa vielä paikka paikoin, lattian purkamisen jälkeen kamarin ilmasto muuttui kerta heitolla raikkaaksi!

Pitsipeite löytyi Kouvolasta, Legosaavi Vantaan Rekolasta Osto-ja myyntiliikkeestä (Rekolantien varrella, siinä ainoassa kerrostalossa). Samasta paikasta löysin myös mustat huonekalut. Kamarista on näillä näkymin tulossa valkoinen höystettynä turkoosilla ja punaisella.. ehkä.

1 kommentti:

Vilttitossu Ryysynen kirjoitti...

Toi on kyllä parasta kun muovimaton alta löytyy puulattia!

Kyllä oot taas jaksanut!