Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Onnelassa taas..

Kamarin pintojen kimppuun pääsin vihdoin. Sinänsä hyvä, etten aiemmin, koska olisin tehnyt varmaankin ihan tyhmiä. Nyt kun sain rauhassa miettiä, tulee parempia ratkaisuja. Seinässä näkyvä tapetti on kulkenut perheessäni jo 30 vuotta. Se on aina ollut rullilla kaapissa, asuinpaikasta viis, entiseltä mökiltä sen viimein otin itselleni. Monta vuotta olen jo pohtinut, minne sen saisin, kuviointi ja väri on hurmaava. Nyt sille löytyi paikka ja aika sopusuhtaisesti vielä. Olen erittäin tyytyväinen. Tätä tuli tehtyä euroviisuja kuunnellessa..
Muuten kamarista tulee valkoinen. Lattiaan sama väri kuin tuvassakin, vaalea helmen harmaa. Turkoosin seuraksi punaista ripaus, tupaan johtavan oven saatan jopa maalata kokonaan punaiseksi. Ehkä. Kuvan lamppu löytyi Myllykoskelta kirppikseltä, 4€.

Tuvan lattiasta tuli yllättävän hyvä. Pahimmat mähmät jäivät onneksi reunoille, siellähän ovat.

Tupa on todella valoisa ja avara, jopa hiukan salimainen. Pinna-huonekalut korostavat pystylinjoja ja huoneen korkeutta. Salimaisuutta korostaa se, ettei seinillä ole vielä mitään. Se asia korjaantunee.. Lattialistat ovat paikallaan, samoin kulmalistat. Katonrajasta puuttuu vielä ja vasemmanpuoleisen ikkunan ympäriltä. Muuten huone on melkolailla valmis.

Vieläkään ei onneksi yhtään ikävää yllätystä.

Ja vesijohto ja viemäri oli vedetty saunalle! Vielä kun joku valais sen piikatun lattian ehjäksi.. Kukahan se vois olla?


2 kommenttia:

Hannastiina kirjoitti...

Siis niiiin mieletön mökki ja kaikki. Oon aivan sanaton. Piti itsekin surffataa josko löytyis unelmien kesäpaikka, mutta eihän sitä ilman ylimääräístä rahaa saa ja sitä ei ihan tarpeeksi ole. Tyydyn siis kuolaamaan projetiasi... huoks

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Osaisitko kertoa jotain tietoa mustasta keinutuolista? Valmistajaa, vuosikymmentä tai jotain? Kiitos!