Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

kesä ja kärpäset

Terveisiä Anjalan työsiirtolasta. Täällä hullu työnjohtaja ei uuvu edes helteestä.. Tosin hullu työnjohtaja teettää työtä vain itsellään.. ja vähän aina paikalla olevilla appareilla.

Rautakaupan poistona löytynyt tapetti löysi tiensä kamarin seinille, kaverikseen se sai raidallista. Huvikumpuhuone rauhoittui vähän seesteisemmäksi ja seinäpinta siistiytyi. Lattia sai vihdoin kaipaamansa maalin, jota tuvan puoli vielä odottaa. Huoneesta tuli todella kaunis, enää pönttöuuni tarvitsee uutta pintaa.

Nojatuoli löytyi viime kesänä Tapanilasta pihakirppikseltä, se on odottanut uusimista autotallissa. Mies sai silmiinsä "funkyn" kankaan Myllykoskella kirppiksellä, niinpä nämä kaksi hylättyä tavaraa päätyivät yhteen. Avasin nojatuolin kokonaan, sidoin auenneet jousilangat, asettelin meriheinät, uusin pohjakankaat ja verhoilin. Nyt se on kamarin karkki!


Kuistikin tuli kuntoon. Kolmen päivän urakan jälkeen alaosa on tuettu ja kaiteet on osin uusittu ja saaneet ristikon. Lahon katon purin kokonaan ja rakensin uudelleen. Uusi maalipinta leviää pikkuhiljaa myös muualle ulkoseiniin. Jos vielä ne räystäslaudat saisi uusittua..


Jos vaikuttaa kaistapäiseltä viimeisen kahden viikon ohjelmalta, kerronpa nyt heti, että vaikka päivät venyvät pitkiksi, mikään ei ole niin mukavaa kuin tämän talon kunnostaminen!

1 kommentti:

Sarppa kirjoitti...

Voi ihanuus tota tuolia! Myllykoskella on kyllä yllättävän hyvät kirpparit :)