Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-perjantai 22. heinäkuuta 2011

hellepuuhia

hikinen hellepäivä sopi mainiosti pienimuotoiseen toimintaan. tämä, joskus ehkä koulutyönä tehty jakkara sai uuden ilmeen. poistin istuimen maalikerrokset ja puhdistin metallijalat. uuden maalin sekoitin itse valkoiseen kalustemaaliin rautakaupasta saamillani väripastojen jämillä. kannattaa kysellä maaliosastoilta pullonloppuja: pieniin maalaustöihin ei kannata ostaa sävytettyä tönikkää kun menekki on vain desilitran verran. värien sekoittaminen on sitäpaitsi hauskaa ja helppoa kunhan on varovainen määrien kanssa ja muistaa väriopin perusteet!
metsässä oli yllättävän mukavaa ja "vilpoista". mustikoita on niin paljon lähimetsässä, että viiden litran ämpäri täyttyi 45 minuutissa. ensi viikolla täytyy tulla isomman ämpärin kanssa saaliille. olen aina yhtä äimänä siitä, että saan yksin keräillä marjat ja sienet. ehkäpä lähimetsä on paikallisille liian lähellä.

kuumimpana hetkenä iltapäivällä ajoin karhulan kierrätyskeskukseen. sieltä löysin mustikansävyisiä villalankoja eurolla. näistä saa ihania kirjoneulelapasia talveksi.

1 kommentti:

Kerttu ja Korento kirjoitti...

Ihanat mustikka-apajat sulla ku nii paljo löytyy.
Ja noi villalangat o melkone löytö, kauniit värit!