Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-tiistai 28. kesäkuuta 2011

Bloggaamiseen tuli ihan huomaamatta pitkähkö tauko. Eipä sillä, ei ole ollut mitään päivitettävääkään. Vasta tämän viikon olen ollut edes jotenkin henkisesti lomalla, työasiat veivät ensimmäiset kaksi viikkoa lomasta melkolailla kokonaan.


Neulominen maistuu pitkästä aikaa. Ostin keväällä Kuusankoskelta Hjertegarnin SilkAlpaca-lankaa, nyt niitä on tullut nitkuteltua. Vihreä nuttu on mökkinaapureiden pian syntyvälle vauvalle, tulokkaan sukupuolesta ei ole vielä tietoa, tämä sopii kummalle vaan. Ohje on 5/09 SK:sta.
Juhannus hurahti sisarusten seurassa ex-mökillä. Oli leppoisaa olla vieraana omalla maallaan. Hassuakin. Tuli neulottua pipo sopivasti helteiksi.. Samaa lankaa kuin villatakki.Omaan villatakkiin on hihat jo valmiina. Sitten pitäisi tehdä loppuosa. Hain vähän väriä lisukkeeksi, jotakin rönsyilevää pitäisi keksiä. Kirjoneuletta kuitenkin. Luonnoslehtiössä on jo aihioita, ei vielä mitään säväyttävää. Katotaan mitä tulee.3 kommenttia:

Kodinhenki kirjoitti...

Voe tokkiisa miten ihuna neuletakkinen! Ja tuo viimeisen kuvan lanka on upean väristä, ihania neuloksia :)

siniemilia kirjoitti...

Iiiihana tuli pipasta ! Ja vihreästä takistakin. Aloin paluumatkalla miettimään, että taisi puikot jäädä sulle, mutta Jaakko oli sitä mieltä että olit palauttanut ne. Sieltähän ne löytyivätkin, oikeasta paikastaan! ;)

Mirka kirjoitti...

suloinen takki ja minkä värinen - ihana!

ihanaa kesää sulle! mä puurran vielä tän viikon töissä ja sitten se koittaa - kuukauden loma!! jeih!