Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Jakkara sai uuden päällysteen. Samaa punaista villaa kuin nojatulissakin, höysteeksi Amy Butlerin puuvillaa, josta tein terenauhat saumojen piristykseksi. Kiinnitys huonekalunupeilla ja niittipyssyllä. Ja täytteeksi väreittäin lajiteltuja lankapusseja..
Jakkara toimii myös jalkarahina neulomisnurkkauksessani. Puinen taso on peruja Shellin tehtaasta. Se oli aika likainen, öljymiesten tahrima. Mutta teräsvillan näyttäminen ja kunnon huuhtelu tekivät siitä oikein kelvollisen. Taso on umpipuuta joten taitaa olla aika ikuinen kaluste.

Neulemekon pienen muokkaamisen lisäksi sain valmiiksi erään pikkuneidin mekon. Täysvuoritettu, napit selässä ja koristeeksi kukka. Toivottavasti on oikean kokoinen ja saa jäädä kotiinsa korjaamatta.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Voi Lallukka miten lahjakas olet! Rahista tuli aivan mielettömän ihana! Ihanaa nähdä ensi viikolla. Tapaan pomon keskiviikkona. Pidä peukkuja! Hali!

Vilttitossu Ryysynen kirjoitti...

Upea pari! Olet tai-ta-va!!!

Mantelikakku kirjoitti...

edelliset kommentoijat olivatkin vieneet sanat suustani...:) olet todella taitava!!

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Hauska jakkara ja hyvä uudistus! Juuri Vasta olen löytänyt Amy Buttlerin, viime viikkoina ja nyt törmään heti nimeen uudelleen.