Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Perinnevappu (jo toista kertaa)

Nämä ovat vintin rappuset. Nyt jo avarretut, mutta pimeät ja pikkuiset. Ja johtavat täysin rakentamattomaan vinttiin. Tämä oli vapun työsarka. Sain vanhempien rakennukselta jäänyttä tavaraa mukaani, niistä sain hyvän alun. En koskaan etukäteen ole ihan varma, mitä olen aloittamassa, mutta ongelmat ratkeaa matkalla ja jotakin aina saa aikaiseksi. Moni varmaan naureskelisi mielellään vieressä mun touhuille. Ei haittaa. Mulla on kivaa ja valmista tulee.
Vintillä on hyvää tilaa käyttämättömänä ja tietenkin eristämättä. Lappeita kiertää omituiset lautahäkkyrät, mitä lie toimittamassa.
Katto on matalalla, mutta nukkumis- ja oleskelutilassa sillä ei niin ole väliä.
Tärkeämpää on lämpö ja kuiva ja siisti.
Kaikki ylimääräinen irti. Uusia seinärakenteita tilalle ja eristeet paikalleen. Katon poikkilaudat samaan korkoon. Portaikon seinämän viereen rakensin laverin, joka avartaa koko portaikon ja tuo valoisuutta lisää tilaan. Sitten kun on valmista, siihen voi laittaa jotakin kaunista.
Palapelieristystä. Kun jämästä tekee, muuta ei ole tarjolla.
Viimeistely vaahdolla sitten seuraavalla kerralla. Seinät ovat eristettyjä, katosta vielä puuttuu. Sitten paneelia ja rappausta muuriin ja maalaus.
Ihan vikaksi uusi lautalattia ja maali pintaan siihenkin.
Peikkotyttö ja kaveri maalasivat portaikon jo kertaalleen. Paranee, paranee!
Kroppa on taas kuin mankeloinnin jäljiltä..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä oot taitava!!! Tulee huikea oleskelupaikka.... M.Syd-kollega