Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 22. joulukuuta 2013

 Joulun alla on ollut kahtiajakoinen tunnelma. Toisaalta olen saanut ikimuistoista positiivista palautetta, toisaalta kritiikkiä. Minussa on se ikävä ominaisuus, että jään vatvomaan kritiikkiä ja positiivinen palaute jää sivuosaan. Varmasti on kuitenkin niin, että positiivinen palaute auttaa laittamaan sen kriittisen oikeaan mittasuhteeseen, missä lie olisin pelkän kiritiikin kanssa. Ihmisten kanssa tehtävä työ on kyllä loputtoman monimutkaista, eikä koskaan varmaksi voi tietää, meneekö oikein vai ihan päin honkia.

Käsitöitä on kulkenut puikoilla moneen lähtöön, tilauksien lisäksi muutamia lahjojakin. Joulun ympäristössä ehkä ehdin aloittaa jotakin myös itselle, vaikka välillä vähän töissä käynkin.. Lasinen himmeli löysi paikkansa kuistilta, perinteinen olkihimmeli ei pitkään tuolla kosteudessa viihtyisi.

Jouluaattoa vietämme koko perheen kesken, sitä odotan kovasti. Omilleen muuttaneet, teini-einarit, siskon lapset, anoppi, sisko miehineen; ihan kunnon joulu! Taidetaan hankkia jopa joulukuusi.

Hyvää joulua! 

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Sata positiivista palautetta kyllä nollautuu tosi tehokkaasti yhden negatiivisen voimalla. Pysyypä ihmisellä jalat maassa ainakin... :(


Unohda kritiikit, nauti joulusta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa joulua teille kaikille! Pus, Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Kultaisen kruunun voi päähän painaa ja kokea prinsessoituvansa, tai selviävänsä vain talvipäivänseisauksesta valoa päin. Kukonaskel kerrallaan, parin viikon päästä jo paljon valoisampaa palata takaisin arkeen. Siihen asti juhlaa, perhettä ja palautumista! t. Intuitiivinen käsityöläinen

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta kritiikki on se, mikä saa sisuuntumaan ja tekemään asiat vieläkin paremmin :) Tsemppiä, se mikä ei tapa, vahvistaa!