Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-



sunnuntai 13. lokakuuta 2013



stipendirahastoa varten olen neulonut läjän pipoja ja niihin kukkia. rahastoa kerään erityisluokkiemme oppilaille, joiden elämässä on monenlaisia haasteita. myyn tekemäni käsityöt halukkaille, myynnistä otan itselleni vain lankarahat. kaiken muun tuoton laitan rahastoon. yllä olevan kukkamallin nappasin japanilaisesta virkkauskirjasta. ohje on tosi helppo; ensin ympyrä ja sen jokaiseen reunasilmukkaan virkataan yksi kerrallaan halutun mittainen ketju ja kiinteillä silmukoilla virkataan takaisin kohti keskustaa. olen tehnyt myös taakse toisen kerroksen terälehtiä, siten kukista tulee vähän muhkeampia.


tilauksia satelee tasaisesti, nämä tabit menevät erään opettajamme äidille. lankamaailmasta basic-sukkalankaa.


kaulahuivi syntyi kasviväreillä värjätyistä langanlopuista. on ihan mahdotonta saada luonnon väreillä värjätyt langat olemaan sopimatta toisiinsa. joku tämänkin huivin opehuoneesta lunasti itselleen, toivottavasti tuottaa iloa..


läpälliset kynsikkäät ovat pian tarpeen, nämäkin tein tilauksesta.


nämä taisin tehdä itselleni. kokeilin pitkästä aikaa peukalokiilan neulomista. ei muuten kannata aloittaa kokeilemista mustalla langalla.. vaaleammasta näkee "pikkusen" paremmin. jämälankoja näihinkin upposi.


ulkona on tosi upeaa. lenkit ovat jatkuneet säännöllisesti, lenkkeillessä saa todellista väriterapiaa! paitsi useimmiten kun juoksen aamuhämärässä..mutta sunnuntaisin aamulenkillä kaikki hehkuu, vielä hetken. ylläoleva kun on otettu meidän yläkerran ikkunasta.

Ei kommentteja: