Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-perjantai 19. heinäkuuta 2013

kaikki alkoi ovesta

 loma onkin kulunut kotona, vaikka väitin etukäteen olevani heinäkuun mökillä. en ole edes käynyt. no, kotona voikin sitten tehdä kaikenlaista. katsella ympärilleen ja kiinnittää erityistä huomiota tilaan jolle ei vielä ole tehty mitään. miettiä, miten yläkerran aulan saisi harmonisemmaksi ja ovet saman värisiksi. ja sitten keksiä niiden maalaaminen..
 sitten kun ne oli maalattu (helmi-kalustemaalilla 3-5 kertaa riippuen ovesta), tuli mieleen, että seinillekin voisi tehdä jotain. maaliosastolta löytyi hienoja värejä; ovien brien lisäksi riisi ja zen. kaikki tikkurilan lastuista.
 kaikki seinät oli tapetoitu, no, päin seiniä. kulmissa ei ollut kulmia eikä jalka- ja ovilistoissa listaa näkyvissä. jostain syystä ajattelin maalaavani päätyseinän tapetin päälle ja niin tietysti teinkin. ja maalin kuivuttua totesin, ettei se todellakaan kelpaa. kaikki tapetit siis pois. koko aulatilasta. onneksi sain apuja, silti rapsuttelimme kolmatta päivää.

 mutta kyllä kannatti! nyt aula on siisti ja rauhallinen. värit ovat todella upeat ja kuten toivoin, harmoniset. vain ikkunan pääty maalattiin zenillä, muut ovat riisiä. molemmat aavistuksen mutasävyjä.
 vapriikista ostamani pieni terrakottasoturi pääsi nyt oikeaan paikkaan.
kasvivärjätyistä langoista on alkanut syntyä dominoa, villatakkia luulisin.

1 kommentti:

Kodinhenki kirjoitti...

Kyllä tosiaan kannatti! Lopputulos aina palkitsee :)