Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Lapsettomana viikonloppuna

.. on vähän orpo olo, mutta aikaa monenlaiselle.
Peltipurkkeja päällystelin tapetinpaloilla.
Sininen Borås Tapeterin Emma-tapetti sisustusliike Mingosta ja keltainen Tapettitalon mallistoa. Otin Emmaa pienen pätkän näpertelyä varten, mutta se sopisi kovin hyvin kodin väreihin vaikka isommastikin.
Ja on kyllä todella kaunis! Lisäksi tein kirjoitusalustan samaisesta tapetista. Pahvia, tapettia ja kristallimuovia Etolasta sekä ompelukone. Vips ja valmis. Kestää kosteaa ja on siis siivottavissa!

Oli myös aikaa siivota rauhassa ja ostaa kevään värisiä kynttilöitä keittiöön.

Jokin aika sitten törmäsin blogikierroksella tällaisiin. Selvisi niiden olevan sytykeruusuja. Linkistä löytää ohjeen. Kokeilin tehdä, ihanan helppoa ja kivaa. Äsken kokeilin, toimiiko oikeasti sytykkeenä ja toimii! Ihan loistava keksintö. Näitä tehdään koulussa oppilaitten kanssa mökille vietäviksi. Kyllä ihminen on kekseliäs.
Ensi viikko tulee olemaan erikoinen. Menen opettamaan yliopistolle ja toisaalta saan tietää pääsenkö soveltuvuuskokeeseen samaan laitokseen. Todella outoa. Mutta upean monimuotoista elämää, juuri sitä mitä haluankin. Onnekasta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sytykeruusumuistutuksesta! Minäkin aion tehdä niitä lasten kanssa, joko koulussa tai harrastuksen parissa. t.Eerika