Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-maanantai 8. helmikuuta 2010

lentoa

Aika lentää taas. Elämä rytmittyy koulun mukaan ja nyt ollaan juuri selätetty vuoden raskain vaihe: joulusta hiihtolomaan. Ensi viikon jälkeen kevät tulee juosten (vaikkei lumesta voisi niin päätellä). Hiihtoloman jälkeen kevät pilkkoutuu pieniin palasiin ja kesäloma on jo nurkan takana.
Luovuus on tursuilevaa. Onkohan valon määrä syynä!
Toisaalta töissäkin on mukavaa. Paljon haasteita ja selvää tulosta.
Pääsykoe ensi maanantaina. Kyllä toivon pääseväni!
Mulla on hakaneuloja, paljon, satoja. Eilen aamulla se sitten aukesi. Miten niitä yhdistelisi? Näin ja vielä monella muullakin tavalla..
Olen tuunaillut mustia t-paitoja tunikoiksi, leikannut helman pois ja laittanut sen talteen. Nyt paloja oli riittävästi. Ompelin ne tilkkukankaaksi ja leikkelin ja saumasin hameeksi. Pidän, kovasti. Naisellinen muttei liian (edelleen vierastan naisellisuutta, miksi?)

Noro Kureyonista+Gedifra Rianasta tulossa villatakki. Enkä todellakaan tiedä vielä kenelle! Töissä on jo muutama kiinnostunut..

Nämä herkut ovat olleet luonani jo pitkään. Ennen joulua sain idean jota toteuttamaan pyysin supertaiteellisen Piian. Kympillä kirppikseltä lunastetut nahkasaappaat ovat nyt todella uniikit. Näillä päät kääntyy ja keskustelua syntyy. Ei suositella henkilöille jotka eivät kestä huomiota..

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Lallukka, sulla on ihan selvästi aivan mahtava luova kausi. Wow! Bootseista tuli mieleen Australian aboriginaalien maalaukset. Tosi ihanat. Suomen reissu jää tällä viikolla haaveeksi. Perheellä vatsa-tauti :-( Soitan ja ilmoittelen pian koska tulen seuraavan kerran. Pakko nähdä! Iso iso rutistus, Sanna

Sanna kirjoitti...

...ja onnea pääsykokeisiin! xxx