Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-tiistai 15. syyskuuta 2009

sorkkaa!

luulin tekeväni jotakin vähän uniikkia.. sitten eilen selailin blogilinkkejä ja kuinka ollakaan: ilu on tehnyt juuri samaa! varvastossuilija miettii kuumeisesti, miten kautta saisi jatkettua. sorkkasukat näyttävät tosi omituisilta, kaipa niihin silmä tottuu. jalassa ovat kyllä tosi mukavat ja varvastossut onnistuvat taas!
mulla on tällainen villakangaspomppa. yläpäästä istuu tosi hyvin, mutta notkoselästä ei sitten millään. kävin tänään kangashankinnoilla, katsotaan saisko tästä jotain persoonallista!
viikonloppuna oli tarkoitus kokoontua kesämökilleni neulomaan. olen kahden vaiheilla jaksanko kuitenkaan ryhtyä. viime viikot ja viikonloput ovat olleet kaikkea muuta kuin lepoa. mitä jos mentäis vasta keväällä? mitä sanovat mukaan suunnitelleet?

7 kommenttia:

Sirisan kirjoitti...

Kivat sorkat sulla!

Juuri olin aikeissa sulle suruissani kirjoittaa, että en pääsekään mukaan viikonloppuun,joten en pistäisi pahaksi, vaikka siirrettäisiin keväälle.

Jostain syystä kalenteri on pullollaan kaikenlaista eikä voimat oikein tahdo riittää kaikkeen.

Voimia ja kaunista syksyä!

Anitta kirjoitti...

Sorkkasukat, hih.

Siirretään vaan viikonloppu keväälle. Mullakin on monta päällekkäistä menoa, eli on Ogelin käsityötapaaminen ja sitten siilinpoikasten punnitusta ym.

Anonyymi kirjoitti...

millä ohjeella teit sukat? mistä langasta

käsveska kirjoitti...

sorkkasukat syntyivät selkäytimestä, sormikkaiden ohjetta voi soveltaa sorkkasukkiin.. peukkuvarpaan neuloin 12 silmukalla, loput jätin muille varpaille. kanta ihan tavallinen, se perinteisin vahvistettu. lanka on noron sukkalanka. käsityötalo priimasta voi mm. tilata! neuloin vuorotellen kahdelta päältä: kaivoin langanpään sekä sisältä että ulkoa neulottavaksi, siitä raidoitus!

Vilttitossu Ryysynen kirjoitti...

Hei, lepää ihmeessä nyt välillä! Ja mullekin sopis paremmin kevät puolella se neuleviikonloppu. Nyt tuntuu olevan tuhat rautaa tulessa niin itellä kuin lapsillakin. Mutta ihanaa olis jos sen jaksaisit joskus järjestää. Sit vaan ruoat & muut jaetaan siten ettei emännälle kaadu kaikki! Vaikka niin että sinä tarjoot kehykset (=mökki) ja vieraat täyttää taulun (=kaikki muu)! Jos vaikka saisin sinne tuotua näytille itekehrättyä lankaa (sanoo hän lapsellisen ylpeänä uudesta taidostaan)...

villasukka kirjoitti...

Siirretään vaan kevääseen viikonlopputapaaminen, silloin se käy paremmin....

Ihanat sorkkasukat,mistä idea......

Anonyymi kirjoitti...

Jatkuuko autotallikirppiksesi vielä