Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-lauantai 27. lokakuuta 2007


vastahan oli juhannus. ja justhan tuli edellinen kuukausiliite. ja elämä on kohta ohi. ihan ankee olo. syysloma ei helpottanut yhtään, nyt on vielä haluttomampi sosiaalisesti kuin ennen sitä. ei huvittais muu kuin olla YKSIN! minkäs teet. huomenna pakenen kirjamessuille, yksin. haluaisin vain tehdä ja luoda, hulluna ja maanisena.. olla huomioimatta ketään ja huolehtimatta kenestäkään.


eilen oltiin hyvinkäällä kattomassa loiria (ivalo-kiertue) isonpojan kanssa. oli kyllä upeaa tulkintaa taas kerran, mutta voi sen miehen kuntoa! pelkäänpä, ettei v-m enää kauan jatka, pojalla oli sama fiilis. painoa on kertynyt hirveesti ja hengitys on huohottavaa ja raskasta. surullista ettei jaksa huolehtia itsestään. aina surullista, vaikkei olisikaan suuri artisti.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marika kirjoitti...

No jos ostaisit sen se olisi ensimmäinen työ minkä olen ikinä myynyt. Se olisi sinäänsä ihan kiva mutta en todellakaan tiedä mitä siitä voisin/haluaisin pyytää, en osaa asettaa taiteelle arvoa - varsinkaan omalleni. Voithan sinä toki jonkin summan heittää minkä olisit valmis maksamaan, minä en tiedä, minulle kelpaa mikä tahansa.

Luin tekstisi ja harmittelin sitä millainen olo sinulla on. Itsekin kävin kirjamessuilla eilen kavereideni kanssa, ihan hauskaa oli. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Haleja.

alice k. kirjoitti...

Löytyi tällainen linkki
http://www.joggles.com/shoe-challenge.htm

ajattelin laskeneeni yhteen kaksi ynnä kaksi ja saaneen tulokseksi että tänne kannattaa tulla viestittämään taitokympin blogin asioita. Tiedä kuka niitä koskaan lukee?
Mutta kilpailu olisi ihan omiaan, nuo kengät oli tosi komeita!

alice k. kirjoitti...

kyselit mistä olin osunut sivuillesi. Usein tutussa blogissa saatan napauttaa oudomman kommentoijan nimeä ja tutustua sitä kautta uusiin blogeihin. Muistan hämärästi Kirjakahvilan, Viiniä ja villasukkia, Violetin... hmm, joko kolahti? Blogisi alanurkassa on linkkejä muihin, ja jotenkin tuli olo ettei kymppiluokan blogia linkkaa kuin sellainen joka on siihen jotenkin yhteydessä - tämä selittää siis tuo kenkäkilpailun maininnan.
Mutta jos voisit, vinkkaapa sinne taitokymppiin että saisin vastauksen kenkäkyselyitteni tiimoilta!