Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-maanantai 22. lokakuuta 2007

joku vatsapöpö on iskenyt minuun. koko yö meni pahoinvoidessa, ruoka ei ole maistunut eilisen iltapäivän jälkeen. ellottaa edelleen. meninpäs ajattelemaan eilen, etten olekaan ollut aikoihin sairaana.. sen normikuumeilun lisäksi. sekin kyllä on nyt pysytellyt poissa, onneksi. tuosta kuvasta tulee kyllä hyvä mieli, kesällä joki näyttää ja kuulostaa viidakolta.

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

jepo. täytyy varmaan ostaa oranssi paita ja oranssit housut, kun en tosta värjäilystäkään oikein tiedä. Pitäisi olla 16.2 viimeistää valmis

Marika kirjoitti...

sepä kuulostaa ihan kivalta, paljos velotat tunnilta :DD

marika kirjoitti...

no oli se ihan kiva päivä, aika tylsä tosin jotenkin. kyl siellä sua kaipailtiin useaan otteeseen

Marika kirjoitti...

piti olla käytetyt :S hrr. en kyl ajatellu välttämättä myydä

Marika kirjoitti...

No kiitos kiitos, saat sen vaikka ilmaiseksi! Vaikka korvauksena kaikesta kivasta mitä oot tehny mun hyväks. Vaikka eihän sitä kaikkea voi korvata materiaalilla/rahalla niin arvokasta se nyt on ollut. Voin laittaa sulle linkkiä tavaroista sitten kun ne tulee nettiin, lähinnä varmaan jotain kaikenmaailman lautasia ja tommosia.

Marika kirjoitti...

en viitsisi kyllä pyytää yhtään rahaa tosta mitä halusit, en osaa edes sanoa paljonko haluaisin ja olen vielä ihan amatööri. :D

alice k. kirjoitti...

Kiitos kutsusta, mielellään laittaisin meiliä tulemaan, mutta profiilissasi ei ole sähköpostiosoitetta. Minun profiilissani sen sijaan on! Kirjoitatko mulle?