Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

maaliskuuta mennään

 tajusin vasta nyt, että olen jo monena vuonna leikannut näihin aikoihin pihalta oksan maljakkoon ja seurannut uuden kasvun alkua. alle viikossa karviasien oksa teki lehdet ja kukat. tulisikohan näistä marjoja, jos tuuraisin mehiläistä?
 olen ommellut kangaskasseja jämäpaloista taas kerran stipendirahaston hyväksi. julkaisin viiden kassin kuvat facebookissa, seurauksena niitä tilattiin 22 kpl lisää! rahasto karttui kertapläjäyksellä! vielä pitäisi ommella ne kassit tietysti..
nämä kukkaset eivät oikein löytäneet omaa osoitettaan. kunnes löysivät! eräs sijainen näki tekemäni villatakin ja tilasin itselleen myös. nämä kukat sopivat kyseiselle henkilölle mielestäni tismalleen. eipä kannattanut hötkyillä.

olen viime ajat neulonut lankavarastoani vähemmäksi. siinä on jotakin sangen palkitsevaa, ettei juuri osta uutta. tällä hetkellä veikkaan, että jäljellä olevat langat painavat n. 2kg. eli suhteellisen vähissä mennään jo. en ole koskaan ollut lankahamstraaja, langat ovat kertyneet projekteista ajan myötä. nyt koitan siis niistäkin päästä eroon. 

3 kommenttia:

First Class Person kirjoitti...

Salla, stipendirahaston kartuttaminen käsitöilläsi on mitä sydämellisin idea ja toteutus!
Kaikkea hyvää :)
Minna

Anonyymi kirjoitti...

Sitten kun neulominen alkaa väsyttää (as if ever... ;)), voi loput jämälangat käyttää tähän projektiin. Toimii myös kuusikulmion muotoisena!

-Sanna A.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Koivunoksa oli minullakin sisällä...vein jo teranssille, kun alkoi niin iso lehdet olla..:)
Tuo kassi on kaunis!