Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-tiistai 19. marraskuuta 2013

tonttu ja tonttuvaate

sain tosi kivan tilauksen.. opettajakollegani pyysi lapsilleen joulukalenteritonttua seikkailemaan perheeseensä. nyt pomeransssi alkaa olla valmis töihinsä, toivottavasti siitä tuli toiveiden mukainen!
ruututakin tein selattuani nettikaupoista n. 800 vaihtoehtoa ja todettuani, ettei siellä ole mitään minulle. eurokankaasta löytyi kangas ja päästä malli. kaavoitus onnistui hyvin ja ideasta tuli totta. virkatut ja applikaatiokukat täydentävät tonttutakin. miten mä aina päädynkin sellaisiin?

3 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana takki!!!
Suloinen on tonttukin...:)

Paula kirjoitti...

Tuo takki...!!! Se on aivan ihana. Voisitko esitellä sitä vielä vähän enemmän? Onko siinä sauma takana keskellä? Onko niskassa laskos ja onko takakappale kellotettu? Käytitkö jotain kaavaa pohjana? I'm in love... :)

käsveska kirjoitti...

Paula:
Olen kaavoittanut takin itse. Kangas on leikattu täysvinoon, se auttaa laskeutuvuutta. Helma on melko paljon kellotettu, takana keskellä on sauma. Takki on ylhäältä melko istuva ja levenee kaikista saumoista voimakkaasti alaspäin. Helmassa on monta kokoavaa laskosta, siitä syntyy pussimaisuus. Takaosa kellottuu enemmän kuin etuosa. Onnistuneena yksityiskohtana pidän myös olkapäiden pieniä muotolaskoksia, ne tuovat ryhtiä, mutteivät tee olkalinjasta massiivista. kiitos palautteestasi! Olen tyytyväinen itsekin. :)