Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-maanantai 7. tammikuuta 2013

loppiainen

loppiainen oli symbolinen loppu useammallekin asialle kuin pelkästään joululle. oma prosessi nytkähti ison harppauksen eteenpäin. apuna on ollut viisas mieheni, joka on paras ja ainoa oikea henkilö asioitani jakamaan. helppoa ei ole ollut, mutta sitäkin suurempaa ja palkitsevampaa. kiitos.
 sain lahjaksi nuorimmaiseltani hänen tekemänsä keraamisen karhun. se symboloi mm. itsensä tutkiskelua ja parantamista. todella siis ajankohtainen lahja. tämä karhu on selvästi utelias ja pentumainen, toivottavasti ne ominaisuudet säilyvät myös minussa. kuitenkin turvallisessa mittakaavassa.


 joululoman aikana kaikki jälkeläiset olivat samaan aikaan kotona. se oli todella mukavaa. on mahtavaa, että kahden perheen lapsista kasvaa saman perheen tasa-arvoisia jäseniä, ja heillä on henkilökohtainen suhde toisiinsa. jotain on tehty seitsemässä vuodessa hyvin.
oma luovuus taas selvästi herää kun mieli palaa järjestykseen. näin sisustuslehdessä hauskan metallilangasta tehdyn puun ja päätin tehdä siitä oman versioni. sekin symboloi osuvasti joululoman tapahtumia; miten epämääräisestä syntyykin jotain aivan uutta ja entistä kauniimpaa.. ja kuten tätä puutakin, myös joitakin selvitettäviä asioita täytyy joskus vääntää rautalangasta ennen kuin ne saavat oikeanlaisen hahmon.

Ei kommentteja: