Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-tiistai 3. heinäkuuta 2012

juhannusruusujuhannusruusu-tapetti pyöräytti tuvassa monen asian pois vanhalta paikaltaan. nyt kokonaisuus on tosi tasapainoinen ja kaikelle on paikkansa. lautashylly sai väistyä liiteriin muiden ratkaisujen tieltä, jotka löytyivät lähes kaikki omasta takaa. purkkitäydennystä hankin kaupasta ja kirppiksiltä. hyllynedusverhoksi ostin valkoista pellavaa, taito-myymälästä löysin herkulliset pellavakirjontalangat ylijäämäpalaa varten. on muuten edullinen tapa hankkia lankaa: kuvassa näkyvä lankanyssykkä maksoi painonsa perusteella 1,05€. yritän saada aikaiseksi tyynynpäällisen..
ensimmäinen lomaviikko mökillä on hyvässä alussa, yksin oleminen tekee vähän mökkihöperöksi mutta on silti hyväksi. seuraavaa lukuvuotta varten on hyvä olla hiljaa ja yksikseen. tekemistä tänne hiljaisuuteen riittää: kaksi uudistettavaa tuolia, yksi liiterin ovi, räystäslautojen maalausta jne.
kesä on parhaimmillaan ja ympärillä on kaunista. aika kiitollinen mieli. ensi viikolla on kaksi pyöreää merkkipäivää: minulla 40v. ja sotapojalla 20v. juuri olimme pieniä; minä nuori äiti ja hän vauva. paljon on ehtinyt sen jälkeen tapahtua, kaipa me olemme kummatkin järjissämme silti. onneksi aloittaessa ei tiedä, mitä kaikkea on edessä. jäisi elämä elämättä.

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Onpa valtavan suloinen mökki! Tuolla jos missä luulisi rentoutuvan!