Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 5. helmikuuta 2012

lapasia ja pintaremppaa

surffiksen huone sai uutta ilmettä. kaikki alkoi edullisesta ruutukankaasta.. sen seuraksi maalattiin liitutaulumaalilla seinään leveä rantu, ostettiin ikeasta foto-lamppu ja lattialle musta matto. vaatteille kodin ykkösestä pallonaulakko. joskus vielä maalaan katon valkoiseksi ja lattian vaalenharmaalla betoluxilla.
surffikselle tein myös topakat lapaset, langanloppuja sai taas hyödynnettyä.


itselleni tein lapaset torstain koulutuksessa. kahdeksan tunnin koulutus riittää toista peukkua vaille lapasiin. lämpimät nämäkin, näillä pakkasilla kirjoneule on ehdoton lämmittäjä.


sotapoika oli lomilla ja paranteli ärtynyttä atooppista ihottumaansa. kunnon rasvoilla iho vähän jo rauhoittui. mukaan seuraavan viikon koitoksiin lähti flunssatroppeja ja rasva-arsenaali, jota ilman hän ei kuulemma mene enää koskaan mihinkään. matkalla santahaminaan paluuiltana kysyin, onko hän huomannut muuttuneensa. kerroin havainneeni hänessä rentoutta ja entistäkin suurempaa arvostusta, jonka kuulee parhaiten ruuasta kiittämisessä. sotapoika tuntui olevan palautteesta mielissään. kiva oli taas nähdä.

Ei kommentteja: