Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 23. lokakuuta 2011

pitkä ja mukava sunnuntai

sunnuntai on usein leipomispäivä. erityisesti silloin kun lapset ovat palaamassa isältään. sämpylöitä, pullaa, tänään karjalanpiirakoita. vastapaistettuja riisipiirakoita ei moni asia ohita.
sain päätökseen riikka pulkkisen romaanin totta. alussa oli haastavaa päästä kyytiin, nyt on vaikeaa päästä eroon. suosittelen luettavaksi, samoin susanna alakosken kirjaa sikalat. viikonloppu on tuntunut pitkältä, olimme yhden yön mökillä, kotona olen ehtinyt tehdä yhtä ja toista. mm. ommella marimekon villaviskoosi-neuloksesta polvihousut! ystävämyynti alkaa viikon puolessa välissä, mahtava valikoima laadukkaita trikoita ja neuloksia on ysmy-hinnoilla myynnissä jo nyt. kannattaa käydä ennen ruuhkaa.

3 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

lämpimät karjalanpiirakat - slurps... herkkua.
itse luin Totta-kirjaa joskus keväällä. Aika oli kiireinen ja en osannut keskittyä. Jäi kesken. Mummin kanssa viikonloppuna juteltiin kirjoista, joidenkin kirjojen kanssa pitää vaan sinnitellä alku, että mukaan pääsee. Ehkä olisi pitänyt sinnitellä... Pitää joskus yrittää uudelleen.

minttumaari kirjoitti...

Herkullisen näköiset piirakat. Itse leivon niitä aina jouluksi. Anoppi on karjalainen joten on pieniä paineita onnistumisessa. Sikalat on vielä lukematta, mutta on tarkoitus lukea. Elokuvan kävin kyllä katsomassa.

Nina kirjoitti...

Vastapaistetut riisipiirakat ovat suurta herkkuani,kun vielä itse jaksaisin opetella tekemään. Enpä ole vielä tutustunut tuohon Riitta Pulkkisen kirjaan.