Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-



sunnuntai 11. syyskuuta 2011

yhtä ja toista

kahdella erityisen kivasti pukeutuvalla työkaverillani on ollut desigualin hurmaavia vaatteita. niistä inspiroituneena tein köyhän naisen version: eurokankaasta polo-neulosta ja satiininauhaa (samettinauha olisi ollut kivempi), loput omasta kaapista. lehdet ja nauha kiinni ensin silittämällä kaksipuoleisen tukikankaan avulla, sitten reunaan kapea siksak. "oikeaoppinen" applikointisiksak olisi mielestäni ollut liian tönkkö, harvemmalla lopputulos on kepeämpi. nauhan ompelu ilman liimakangasta oli mahdotonta, joustamaton ja joustava reagoivat toisiinsa kurtuilla. sivusaumaan taskut, toisen taustakangas värikkäästä trikoosta. vyötäröllä kuminauha. simppeli ja persoonallinen. tosi mukava päällä.



ostin halvennuksesta novitan isovelilankaa, sellaista hennon vihreää. neuloin villatakiksi ja ensikertaa sovittaessani totesin sen olevan kaamea. purkuun vaan ja värikin vaihtoon. kaapista löytyi poltettua oranssia tekstiiliväriä, liemet hellalle. väristä tuli erinomainen, tylsyyttä neulepinnasta karkoittamaan ostin rowanin felted tweediä. villatakkia ei tullut,mutta samanlainen donitsikauluri kuin peikkiksellä.


sienimetsästyksen lomassa neuloin mökillä olleesta dropsin merinokerästä kynsikkäät. lanka on kuin kumia, tosi joustavaa. mutta lopputuloksesta tulee kyllä tasaisen kaunista.

2 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Tosi magee hame! siinä on juuri sitä Jotain. Tykkään!
Ja mahtavan suppissaaliin olette saaneet - nam :)

Jonna kirjoitti...

Ihanat kynsikkäät!