Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-sunnuntai 22. toukokuuta 2011

aurinkoa

mökillä viihtymässä. aurinkoinen, upea viikonloppu houkutteli pihatöihin. risusavottaa ja maansiirtoa lapiopelillä. saunomista ja vähän neulomista.
näkösuojaksi neljä timanttituijaa.. saldo: kaksi naulaanastumista ja sunnuntaipiikille päivystykseen. jäykkäkouristusrokote on umpeutunut ajat sitten. kyselin kyseisestä taudista vähän tarkemmin.. alkaa flunssan oireilla, muuttuu lihasjäykkyydeksi ja lopulta lihaslukoksi, hoitamattomana tappava. pistosta on kolme vuorokautta aikaa saada tehosterokote, voidaan hoitaa vielä puihekamisenkin aikana. ei huvittanut kokeilla, hain rokotteen ihan varmuudeksi. rokote osui hermoon, nyt on niska ihan kummallinen.


sihvakka odottelee vielä uimareita. ihana paikka tuo meidän mäki. kaikki, mitä ihminen tarvitsee rentoutumiseen. mäkistä metsää, uimapaikka, historiaa ja..


mahtavat maisemat! tällaisia paikkoja sanotaan kuninkaan istuimeksi. joki oli ennen ruotsinmaan itäisin raja, tältä tähystyspaikalta kuningas ja muut tärkeät henkilöt saattoivat tarkastella käynnissä olevia taisteluja. niitä taisi piisata. sittemmin on ollut rauhallista ja rajakin on kauempana.1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Teidän mökkinne vaikuttaa kyllä varsinaiselta unelmapaikalta :-)

Voi kurja tuo naulaan astuminen. Täytyy kyllä itse tarkistaa omien rokotusten voimassaolo...