Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-lauantai 12. maaliskuuta 2011

alkaa lämmetä

tätä näkymää parhaillaan katselen. talo on lämmennyt, yöllä vielä vähän paleli.
heräsin seitsemältä valoon ja nousin ylös.
tässä talossa kaikilla esineillä on tarina. madonnoista toinen on myllykoskelta kirpputorilta, toinen talon edelliseltä omistajalta. kehyksenä talon peruja oleva sihti.
unisiepparit tehtiin luokan kanssa vuosi sitten. en ollut koskaan tehnyt, enkä tiennyt ohjetta joten sovelsin itse. taisin soveltaa ihan oikein.
punaruudullinen mekko on löytö inkeroisista markkinoilta, taulu on ommeltu blogitutun lähettämästä itsepainetusta pelargoniatilkusta (kiitos vilttis edelleen).

iisalmessa todistetusti käynyt matka-aski on ostettu rekolan kirppikseltä vantaalta.
se lähtee mukaani kotiin.

vanha limukori on nuorimmaiseni isän peruja, kahden vanhemman isä taas on kyseisessä yrityksessä töissä..
pönttöuunilla olisi kerrottavanaan varmasti monta tarinaa talon asukkaista. se on ollut paikallaan jo 80 vuotta ja pitänyt asukkaat lämpiminä.
nytkin se hohkaa ainutlaastuista lämpöään.
kävin aamupäivällä laajentamassa reviiriäni joen yläjuoksulla kuusankoskella, siellä oli oikein hyvä käsityökauppa josta ostin herkullista silkkialpakkaa eri väreissä. kirjoneulesäärystimiä..
ennen lähtöäni kaivoin polun saunalle ja laitoin tulet kiukaaseen (hormin vedon parantamiseksi) ja vesipadan alle. palattuani jää oli sulanut ja kuumentunut. illalla lämmitän saunan ja nautin olostani edelleen.. olen ehkä maailman onnekkain nainen!

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Olet maailman onnekkain nainen. Voi että miten kateellinen olen! Hali!

Anonyymi kirjoitti...

jos olet outo niin liityn ilomielin seuraan:)

lämpimiä ajatuksia sinne, vaikka lämpöä taitaa olla kerrakseen jo valmiiksi!

piia

Neuloo ja purkautuu. kirjoitti...

Aika mukavalta kuulostaa kaikki. Huokailen aina noita sinun valokuvia ja löytöjä!

(Me vestonomit olemme ilmeisen katoava luonnonvara. Jyväskylässä meidän vuosikurssi on viimeinen, ensi vuonna meitä ei edes enää ole. Vaatetusala ei kuitenkaan kaupungista katoa, vaan yhdistyy tradenomitutkintoon vaatetuskärjellä. Tulevat opiskelijat ovat siis transvestonomeja? :) Kaiken kaikkiaan opintoihin kuuluu paljon markkinointia, logistiikkaa, kansainvälisiä asioita ja liiketaloutta, lähinnä vaatetuksen näkökulmasta. Jyvälän lisäksi tätä voi opiskella vain Helsingissä.)

Ingi kirjoitti...

Kauniita tunnelmallisia kuvia!