Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-maanantai 9. maaliskuuta 2009

Raglanmekko uudesta Käsityölehdestä. ..kele että on hankalasti kirjoitettu ohje!
Etsi ohjeesta virheet-tyyppinen ratkaisu! Ja minähän etsin. Ei virheitä sinänsä, mutta epämääräistä termien käyttöä ja jopa puuttuvia sanoja ratkaisevissa kohdissa.
Onhan se hauskaa keksiä pyörää uudelleen oikein ohjeen kanssa..
Toivottavasti tästä tulee hieno.
Yhden version näin jo alkuvuodesta eräällä himoneulojalla ja se oli totisesti hieno!

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Minäkin olen tehnyt jo oman versioni tuosta tunikasta/mekosta, ostin ohjeen suoraan suunnitelijalta, tosin tein levennykset sivuihin, koska käytin kevyttä alpakkalankaa ja epäilin, että epäsymmetriset kulmat eivät tule tarpeeksi esiin kevyessä nauleessa. Tykkäsin tosi paljon mallista ja siitä, että neule tehtiin yhtenä kappaleena, mutta hankaluutta oli ohjeessa minustakin ja siinä versiossa virheitäkin. Pähkäilemällä ja kyselemällä kuitenkin onnistui ja aion tehdä vielä aidon pinaattitunikankin, kuten suunnitelija oli mallin nimennyt. Ja odotan mielenkiinnolla, millainen versio sinulta syntyy.

Huopatossusi ovat muuten mahtavia!

Vilttitossu Ryysynen kirjoitti...

Katselin kanssa mekkoa sillä silmällä. Mutkun tällä on sellanen iho, että minkäköhänmoista lankaa uskaltais siihen laittaa kun suurin osa villoista kutittaa... Mitä lankaa Sulla on? Ihana väri ainaskii. Toivottavasti saat ohjeesta selkoa tai lähetä noottia lehteen, eiköhän ne vois lähettää selkokielisen version. Ainakin mulle kerran lähetettiin sieltä yhden jutun puuttuvat lauseet sähköpostilla heti kun valitin. Ja seuraavassa numerossa teksti oli sitten muillekin.

käsveska kirjoitti...

Kiva että muillakin on samoja kokemuksia.. Kyllä meinas käpy kärvähtää. Tummempi keltainen on Gjestalin Silja-sukkalanka ja vaaleampi Fleece artistin sukkalanka Titityyltä. Hintaa tälle tunikalle tulee alle 15€. Noro-langasta olis saanu maksaa vähän enemmän..
Laitan kuvia valmiista tietty!

Tuija kirjoitti...

Vielä pieni kommentti. Suunnittelijan myymässä ohjeversiossa käytettiin Sirdar Snuggly -bambulankaa ja minulla on hamstrattuna sekä puuvilla-viskoosisekoitetta että pellavaa, kummankin uskoisin toimivan. Mutta ohjeen kerrosmääriin ei kannata luottaa aivan ummikkona, minä ainakin jouduin rukkaamaan kaikki muotoilut ihan uusiksi, koska alpakkalangan korkeussuuntainen tiheys oli jotain ihan muuta kuin ohjeessa (eikä sitä ainakaan irto-ohjeessa edes kerrottu). Kannattaa siis sovitella kutoessaan.

Satunkaa kirjoitti...

Ihanan namin värinen, odotan valmista!

Kanerva kirjoitti...

Mulla on tuo sama tunika to do-listalla. Tosin ihan siitä Noron sukkalangasta aion neuloa. Jahka muilta hommilta ehdin.