Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-keskiviikko 25. kesäkuuta 2008


Siitä turkoosista ei koskaan tullut mitään. Ei haittaa, olen ollut supertuottelias. Kesäkuun kuudennen jälkeen olen mennyt naimisiin, ollut häämatkalla (neulonut siellä sukat, virkannut huivin, lukenut kaksi kirjaa), tullut kotiin, mennyt mökille ja rakentanut ulkohuusin melkein valmiiksi (yksin alusta loppuun), neulonut kaksi pipoa ja lukenut taas kirjan. Siinä sivussa vietimme 21 hlön juhannuksen Variksenrannassa, meidän seiska oli tietenkin vahvuudessa mukana.

Vessasta ei ole vielä kuvaa, mutta hieno siitä tulee. Kattohuopa vielä puuttuu ja ulkopanelointi maalauksineen, hintaa on tullut tähän mennessä n. 10€. Käytin kaiken kertyneen puutavaran, mitä tontilta löytyi. Olenpa aika otettu touhuistani. Huusi on valoisa, ikkunoita on kahteen suuntaan. Ovi on ihan "oikea", sellainen lukittava kuin vessassa kuuluukin.

Sitten löysin Parkanosta kirppikseltä mielettömän 50-luvun vinyylilaukun! Kaksi euroa. Kunnostin ja se on ihan lempilaukku jo nyt.

Kreikassa löysin hotellin kirjahyllystä Nuorgamin Raimon sinne jättämän kirjan: William Gibsonin Hahmontunnistus. Aivan loistava, jäi trippi vähän päälle..
Opettajan kesäloma on taivas.

Ei kommentteja: