Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-



keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

asunnon myyntiä






laitoimme kodin uudemman kerran myyntiin pääsiäisestä alkaen. edellinen välitystoimeksianto ei tuottanut ainuttakaan kävijää, toivottavasti nykyinen välittäjä onnistuu paremmin. kuvista en ainakaan voi nyt syyttää kuin itseäni.

tein pikkuvessan hyllyille puuvillalangasta säilytyskorit meikeille ja tuoksuille. kummasti siistii yleisilmettä. kehyksiin pääsi vihdoin vuosia sitten ostettu juliste, se tuo mukavan särmän vaaleaan vessaan.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

ja ne sukat..

..ovat pian valmiit. titityyltä ostettu herkullinen oranssi cascade yarnsin käsinmaalattu heritage-sukkalanka. puikot 2,5.

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

uusi laukku

pitkät odotuksen kuukaudet ovat ohi. tulin valituksi tehtävään. valmistaudun uuteen kuin ekaluokkalainen valmistautuu kouluun menoon, uudella laukulla ja tarvikkeilla. olen pitkään jo harkinnut kunnollisen nahkalaukun hankintaa (aiemmat olen aina ostanut kirppikseltä). päätin jossakin vaiheessa työnhakuprosessia, että jos tulen valituksi, teen sijoituksen ja hankin sen laukun. halusin värikkään ja riittävän tilavan, stockmannilta löysin mieluisan. pidän oranssista, mutta vaatteissa en tunne sitä omakseni. tämän väriläiskän voi ottaa aina mukaan. vielä kun saan oranssit villasukatkin valmiiksi, sittenpä sitä onkin jo valmis apulaisrehtorin tehtäviin!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

melko vähäinen, mutta sitkeä flunssa alkaa hiukan hellittää. antibiootit kai auttaa. tänään kävin pienellä kävelyllä haistamassa ulkoilmaa. mustarastas viritteli lauluaan jossakin etäällä. vähän huvitti ommellakin; muistikirjan kannet ja pussukka uuden laukun sisälle.

maanantai 5. maaliskuuta 2012

grillausta ja flirttiä

olinpahan elämäni grillauksessa. jos luulin aiempien rekrytoinnin vaiheiden olleen mankeleita, tämä oli vasta sellainen. suuri pöytä, toisella puolella vain minä. onneksi olen sellainen kuin olen, valmistauduin niin hyvin kuin taisin ja kykenin vastaamaan todella vaativiin kysymyksiin kovan paineen keskellä. vaikken tulisi valituksi, olen selvinnyt melkoisesta puserruksesta itsekunnioitukseni lähes säilyttäen. se on jo voitto.


uuden vesikannun ostaminen tuli ajankohtaiseksi, vanha klassikko alkaa olla ruostunut. hackmanin flirt on mielestäni kaunis ja ajaton. se toimii induktioliedelläkin ja on konepestävä. vaikuttaa toimivalta, vesi ei ainakaan valunut väärään paikkaan kaataessa.



huh ja huh.

lauantai 3. maaliskuuta 2012

kevät

vaikka maa on vielä paksun lumipeitteen alla, on kevät selvästi tulossa. vierailut kukkakaupassa säännöllisesti pitävät kevään mielessä.

olen hakenut erääseen vastuulliseen oman alani tehtävään ja selvinnyt kaikista mankeloinnista viimeiselle kierrokselle, jolla minun lisäkseni on vain toinen ehdokas. valmistaudun viimeiseen koitokseen mahdollisimman hyvin ja teen parhaani. mieli on rauhallinen ja vaikka toivonkin valintaani, en ole pitkään pahoillani toiseksi jäämisestä, sillä nykyinen työpaikkani on mahtava.
peikkis-tyttäreni pitää miyazakin elokuvista, yhteinen suosikkimme on totoro. keramiikkakurssilla koulussa hän teki aivan mahtavan totoro-helistimen. sain sen yöpöytäni asukiksi.