Älä takerru menneeseen, älä haaveile huomisesta.
Keskitä mielesi tähän hetkeen.
-Buddha-



sunnuntai 19. elokuuta 2007


19.8.07


Uusioperheen arki muuttuu taas pariskunnan arjeksi mukula kerrallaan. Viikot ja viikonloput viiden lapsen kanssa (6-15v) käyvät hermojen venyttelystä. Pilatesgurut voisivat kehittää jonkin liikesarjan tarkoitukseen sopivaksi. Vaikeinta tällaisessa kokoonpanossa on aiemmista elämistä mukana tulleet erilaiset näkemykset ja tavat, vaikeaa olla aikuinen ilman varsinaista tehtävänantoa ja roolia. Omille on äiti ja vanhat hyväksi koetut tavat toimii edelleen, mutta entäs ne muovilapset (lainaan ruotsal. ilmaisua, mielestäni hyvä!)


Perjantaina hypelöin vain lankojani päämäärättömästi, onneksi sain langanpäästä kiinni ja saatoin uppoutua autistisena neulomaan. Se jos mikä on rauhoittavaa kun ympärillä nuorisoleiri pitää jamboreeta.. Puhvihihainen pikkuneule jämälangoista valmistuu lähipäivinä!

keskiviikko 15. elokuuta 2007

tiistai 14. elokuuta 2007

käsveskan uumenista löytynyttä




140807

nyt, kuukautta yli kolmevitosena olen jättänyt yksinpuurtamisen. olen tänä loppukesänä vihdoin tajunnut inspiroituvani muista luovista ihmisistä. meni liian pitkään siinä elämässä, jossa ajattelin että itse tekeminen on jotenkin parempaa kuin muiden ideoinnin jalostaminen. nyt olen täysin eri mieltä.. onneksi mieltään saa muuttaa! kuvittelin myös, että omien juttujen paljastaminen vie ne minulta pois, aivan kuin joku voisi varastaa kaiken ajattelutyöni ja luomisvimmani. eikö olekin lapsellista?